Veelgestelde Vragen (FAQ)

Wat is de Seienstyle Methode?

kort gezegd:

De Seienstyle methode is een manier om dreadlocks te creëren en te onderhouden met een zachte haakmethode met root-tie. De root-tie is optioneel voor het bijwerken van dreadlocks ouder dan 1maand.


De techniek die ik gebruik voor het bijwerken/onderhouden van dreadlocks, het herstellen van dreadlocks en het maken van nieuwe dreadlocks, is de Seienstyle-methode. Deze methode is aan mij geleerd door Ann-Marie van de Zweedse Seienstyle Studio.

Deze techniek omvat het maken van nette en gelijkmatige secties, het plaatsen van een root-tie, zacht opkammen en haken, een zachte magische aanraking bij het creëren van nieuwe dreadlocks en/of het onderhouden van dreadlocks, waardoor het haar op een natuurlijkere manier kan dreaden.

Deze methode is minder belastend voor het haar en door de goede verdeling en zachte aanpak helend voor de hoofdhuid.

Met behulp van deze methode houd ik rekening met jouw haartype, dikte en textuur, evenals het soort dreadlocks waarvan je droomt!

Wat is dreadlockcreatie?

Dreadlock creatie is altijd een transformatie en een proces, zowel innerlijk als uiterlijk. Dit proces van transformatie, zowel innerlijk als uiterlijk, is voor iedereen uniek. Iedereen heeft zijn eigen ervaring in deze wereld en andere werelden, en we hebben allemaal onze unieke haartype, levensstijl enzovoort. Voor Moonweaver betekent het betreden van het proces van het leggen van dreadlocks het begin van een nieuwe reis, net zoals scheren of uitkammen ook het begin is van een nieuwe reis. We zetten die stap vanuit een bepaald gevoel, en dan begint de transformatie. Ons uiterlijk krijgt een andere vorm... Wat gebeurt er? Hoe voelen we ons dan? We bewandelen een nieuwe weg, en een weg naar zelfliefde. We leren onszelf opnieuw te (be)kijken in deze nieuwe vorm...

Wat is een root-tie?

Een root tie is een speciaal touwtje, dat wordt uitgekozen in een kleur die past bij jouw haarkleur, dat geïnstalleerd wordt met een speciale knoop bovenaan de wortel van de dreadlock. Dit heeft meerdere voordelen en dient vooral om je dreadlockproces te versnellen en vergemakkelijken. Het is vooral aan te raden bij de installatie van nieuwe dreadlocks, en in de 1e fase. Maar de plaatsing van een root-tie kan ook echt helpen bij mensen met een gevoelige hoofdhuid, of met bepaalde dreadlockproblemen.

Hoe lang moet mijn haar zijn voor dreadlocks?

Dit is voornamelijk een persoonlijke keuze voor iedereen. Iedereen heeft zijn eigen proces, zijn eigen verlangen naar dreadlocks, of visie voor zijn eigen haar. Ik geloof dat alles mogelijk is en alles heeft zijn schoonheid. Ik kan je echter wel mijn professionele advies hierover geven.

Bij Moonweaver kunnen we dreadlocks maken vanaf 10 cm haarlengte.

Maar vanaf 10 cm tot halflang/schouderlengte haar is het aanbevolen om extensions te overwegen. Dit vergemakkelijkt het groei- en verviltproces van je dreads.

Extensions kunnen worden gemaakt vanaf 10 cm haarlengte, maar houd er rekening mee dat ze vaak snel kunnen uitvallen. Dit is haalbaar als je regelmatig terugkomt voor onderhoud of ze zelf regelmatig bijwerkt. Voor extensions raad ik meestal minstens 15 cm aan; op die manier heb je wat meer overlap en blijven ze wat steviger zitten.

Bij haarlengtes tussen 10 cm en schouderlengte kan het soms ook verstandig zijn om te wachten tot het haar tot schouderlengte groeit, omdat ze aanvankelijk sneller loskomen en dan vaker moeten worden bijgewerkt. Sommige mensen willen echter echt doorzetten en komen dan gewoon wat vaker terug in het begin voor bijwerken. Of je kunt ervoor kiezen om zonder extensions te beginnen om kosten voor extensionhaar te besparen, of uit overtuiging.

Hoe zit het met het wassen van dreadlocks?

Sommige mensen vragen zich af of je dreadlocks kunt wassen. Allereerst, uiteraard en bovenal, is dit een persoonlijke keuze. Sommige mensen kiezen er bewust voor om hun dreadlocks niet te wassen vanwege hun eigen persoonlijke overtuigingen.

Dit gezegd hebbende, wil ik benadrukken dat je ze natuurlijk kunt wassen! Naar mijn mening, gebaseerd op mijn eigen ervaringen en het hebben van dreadlocks, zou ik aanraden om ze te wassen met een shampoo die vrij is van chemicaliën en verzachters. Het is vooral belangrijk om je hoofdhuid grondig te wassen en te masseren, en de natuurlijke shampoo over je dreadlocks te laten lopen.

Als je wilt overstappen naar "no-poo", zoals ze dat noemen, doe dan wat onderzoek naar dit onderwerp, want zelfs dan zijn er enkele trucjes en tips, of misschien zelfs wat handige trucjes die je kunt toepassen om je huid gezond te houden.

Mag ik mijn eigen haar gebruiken voor dreadlocks met extensions of verlengstukken?

Ja! Als je de energie van je eigen haar prettig vindt, of haar van een familielid wilt gebruiken, of misschien gewoon wat geld wilt besparen... Dit is een geweldige manier om de natuur te eren en haar te koesteren, of haar van een familielid dat is afgeknipt. Sommige mensen vragen zelfs om wat haar van hun huisdier te mengen...

Het is alleen mogelijk om je eigen haar of dreadlocks toe te voegen als je nog losse haren hebt die je kunt bewaren, al hebt bewaard, of misschien heb je nog wat afgeknipt haar van vroeger.

Als je al een volledig hoofd met dreadlocks hebt, kun je ze verlengen met je eigen dreads (misschien zijn er enkele afgebroken of afgeknipt, in dat geval kunnen ze opnieuw worden toegevoegd...) Het is ook mogelijk om verlengstukken te maken van losse haren die aan je zijn geschonken door een vriend, familielid, of zelfs een huisdier!

Raadpleeg echter altijd eerst een professionele loctician voor advies!

Bewaar je losse haren van je haarborstel en bewaar ze in een droge en schone zak, ergens op een droge, schone en opgeruimde plek.

Sommige mensen hebben hun eigen haar dat ze in het verleden hebben afgeknipt bewaard (houd het droog, netjes en schoon).

Misschien hebben sommige familieleden hun haar kort geknipt en willen ze hun haar doneren. Vraag altijd eerst toestemming aan deze persoon! Het is heel belangrijk om dit met eer en respect te doen. (Houd het droog, netjes en schoon)

Kan ik mijn dreadlocks kleuren en hoe? Welke soort producten kan ik gebruiken?

Natuurlijk, je hebt opties.

Veel mensen met dreadlocks geven de voorkeur aan het gebruik van henna (voor zwart, bruin of rood) omdat het een natuurlijker product is, minder schadelijk is voor je haar en de kleuren van henna erg levendig kunnen zijn.

Je kunt ook een ander verfproduct van jouw keuze kiezen voor een opvallende kleur, bijvoorbeeld.

In dit geval is het verstandig om in gedachten te houden dat wanneer je bleekt of een ontkleuringsproduct gebruikt, dit schade kan veroorzaken aan je dreadlocks of ze zwakker kan maken (zoals altijd het geval is, zelfs met normaal los haar).

Als je je dreadlocks wilt kleuren, houd dan in gedachten dat:

Ongeacht welk product je wilt gebruiken, je meer verpakkingen nodig zult hebben dan wanneer je los haar hebt. Dus bijvoorbeeld, sommige mensen die hun dreads verven, hebben 3 verpakkingen nodig in plaats van 1.

Als je menselijke haarextensies hebt, kun je ze kleuren, maar het kleurresultaat kan anders zijn dan bij je eigen natuurlijke haarkleur. Dus het is een goed idee om een test uit te voeren met een klein stukje van je haar en ook het verlengingshaar.

Zorg ervoor dat je al je decoratie uit je dreadlocks haalt voordat je begint met verven. Als je nep/synthetische haarextensies hebt, kleur ze dan niet!

Terwijl je je dreadlocks verft, kan het gewicht van je dreads zwaarder worden, omdat dreads meer water en haarverf opnemen. Dus let op je nek en houding of laat iemand je helpen ☺️.

Ik raad af om van zwart of donkerbruin naar blond of hoogblond/platina/witte tinten te gaan met je dreadlocks. Dit komt door de voor de hand liggende reden dat het verven van je haar blond en het gebruik van bleekmiddel zeer schadelijk is voor je haar en zeker voor je dreadlocks.

Als je je haarkleur drastisch wilt veranderen van donker naar licht, wordt aanbevolen om dit te doen voordat je dreadlocks hebt en het is altijd beter om dit geleidelijk te doen!

Dit gezegd hebbende, is alles mogelijk! Doe het met overweging en nadenken. Denk aan de staat van je haar/dreadlocks. Zijn ze gezond? Dik? Stevig? Als je al veel haarbreuk opmerkt, overweeg dan om het niet te verven en vraag advies aan je lokale kapper of loctician 🤗!

Hoe lang blijft rode henna in mijn dreadlocks?

Rode henna kan verschillende duurzaamheid hebben, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de henna, de conditie van je haar en hoe je het verzorgt. Over het algemeen blijft rode henna ongeveer 4 tot 6 weken zichtbaar in het haar.

Henna is een natuurlijke kleurstof die zich aan de buitenste laag van het haar hecht. Naarmate je haar groeit en de henna uitgroeit, zal de kleur vervagen. Omdat henna een semi-permanente kleurstof is, zal het geleidelijk vervagen naarmate je je haar wast en blootstelt aan zonlicht.

Om de kleur langer te behouden, zijn er enkele tips die je kunt volgen:

Vermijd het gebruik van agressieve shampoos die sulfaten bevatten, omdat deze de kleur sneller kunnen vervagen.

Was je haar niet te vaak, aangezien frequent wassen kan bijdragen aan het vervagen van de kleur.

Bescherm je haar tegen overmatige blootstelling aan zonlicht, aangezien dit de kleur kan vervagen. Draag bijvoorbeeld een hoed of gebruik haarproducten met UV-bescherming.

Gebruik conditioners en haaroliën om je haar gehydrateerd te houden, aangezien goed gehydrateerd haar de kleur langer kan behouden.

Het is belangrijk op te merken dat de resultaten kunnen variëren, afhankelijk van je individuele haartype en de specifieke henna die je gebruikt. Het is altijd een goed idee om de instructies op de hennaverpakking te volgen en eventuele aanvullende informatie van de fabrikant te raadplegen voor de beste resultaten.

Kan ik mijn dreadlocks thuis onderhouden?

Ja, het is mogelijk om je dreadlocks thuis te onderhouden.

Er zijn sowieso enkele eenvoudige handelingen die je kan uitvoeren om je dreadlocks minimaal te onderhouden zoals:

Je dreadlocks aan de wortels uit elkaar houden

Je dreads palmrollen & fingertip rollen

Was je dreadlocks met bio-organische zeep / dreadlockzeep volgens de wasvoorschriften, spoel steeds grondig na, droog je dreadlocks goed.

Dit staat allemaal uitgebreid omschreven in de Moonweaver's natuurlijke dreadlock nazorg gids.


Het is echter belangrijk om te leren hoe je je dreadlocks zelf onderhoud als je ze wil gaan bijwerken met een haaknaald, en dat je leert om dat op een juiste manier te doen.


Het gebruik van een zachte haakmethode wordt bij voorkeur aanbevolen.

Ook als je een vriend(in) laat helpen, dat is geweldig en leuk om te doen, zorg er echter voor dat je weet wat ze met je haar gaan doen. Vraag welke techniek ze gebruiken. De beste manier is om een zachte haakmethode te gebruiken.


Wil je graag een online cursus aangeboden door Seienstyle volgen over hoe je je dreadlocks thuis kunt onderhouden klik dan op onderstaande link;

https://www.seienstyle.com/a/10937/Zqk7omVf


Met de juiste kennis en technieken kun je je dreadlocks thuis goed onderhouden en ervoor zorgen dat ze er op hun best uitzien.


In deze video zie je ook een voorbeeld van een zachte haakmethode en hoe je je dreadlocks zef kan bijwerken met een haaknaald.

https://m.youtube.com/watch?v=NkNabeoR0Ok&pp=ygUYaG93IGkgbWFpbnRhaW4gbXkgZHJlYWRz


Het kan vermoeiend zijn om met je armen omhoog te werken, zeker bij roots onderhoud. Vraag dan hulp of boek een afspraak voor roots onderhoud bij Moonweaver, we helpen je graag verder!

Wat kan ik doen om te voorkomen dat mijn nieuwe dreadlocks veel gaan krimpen?
 • Stel het krimpen uit door je nieuwe dreadlocks na het zetten, 2-3weken niet in te zepen. Spoelen kan maar dan met lauw water.
 • Vanaf je ze wast zorg gebruik steeds een geschikte natuurlijke, bio organische shampoo zonder chemische bestanddelen
 • Palmrollen & fingerrollen kan echt wel helpen, zo gaan ze mooi rond blijven en gaan ze minder lussen / kronkels maken.
 • Blijf ze palmrollen, en blijf wassen met lauw water.
 • Probeer de wasbeurten te beperken
 • Wanner je dreadlocks oud genoeg zijn kan je wel detoxen met geschikte detox kit of appelazijn, maar gebruik lauw - warm water, maar nooit té heet.
 • Indien je je dreadlocks wil kleuren; Probeer het verven te beperken, met liefst een natuurlijke haarverf...


Dreadlock detox: hoe, met wat en wanneer?
 • Het is aan te raden een dreadlock detox enkel uit te voeren bij 'volwassen' dreads. Dus doe dit best pas als je dreads reeds 6maanden - 1 jaar oud zijn.
 • Gebruik een dreadlock detox kit (volg de instructies op) of gebruik appelazijn met enkel water. Dit is voldoende reinigend en zal je dreads niet beschadigen
 • Je kan dit doen in een wastobber/ wasbassin of een opblaasbare kappers wastobbe.
 • gebruik steeds lauw - warm water maar zorg dat het niet té heet is.

! Let op met andere mengelingen, citroen en soda/bicarbonaat/natriumcarbonaat/witte azijn is een absolute no go omdat dit een chemische reactie veroorzaakt en ernstige schade kan toebrengen aan je dreads & huid!

Wat is de Seienstyle Methode?

De techniek die ik gebruik voor het bijwerken/onderhouden van dreadlocks, het herstellen van dreadlocks en het maken van nieuwe dreadlocks, is de Seienstyle-methode. Deze methode is aan mij geleerd door Ann-Marie van de Zweedse Seienstyle Studio.

Deze techniek omvat het maken van nette en gelijkmatige secties, een zachte magische aanraking bij het creëren van nieuwe dreadlocks en/of het onderhouden van dreadlocks, waardoor het haar op een natuurlijkere manier kan dreaden.

Met behulp van deze methode houd ik rekening met jouw haartype, dikte en textuur, evenals het soort dreadlocks waarvan je droomt!

Wat is dreadlockcreatie?

Dreadlock creatie is altijd een transformatie en een proces, zowel innerlijk als uiterlijk. Dit proces van transformatie, zowel innerlijk als uiterlijk, is voor iedereen uniek. Iedereen heeft zijn eigen ervaring in deze wereld en andere werelden, en we hebben allemaal onze unieke haartype, levensstijl enzovoort. Voor Moonweaver betekent het betreden van het proces van het leggen van dreadlocks het begin van een nieuwe reis, net zoals scheren of uitkammen ook het begin is van een nieuwe reis. We zetten die stap vanuit een bepaald gevoel, en dan begint de transformatie. Ons uiterlijk krijgt een andere vorm... Wat gebeurt er? Hoe voelen we ons dan? We bewandelen een nieuwe weg, en een weg naar zelfliefde. We leren onszelf opnieuw te (be)kijken in deze nieuwe vorm...

Hoe lang moet mijn haar zijn voor dreadlocks?

Dit is voornamelijk een persoonlijke keuze voor iedereen. Iedereen heeft zijn eigen proces, zijn eigen verlangen naar dreadlocks, of visie voor zijn eigen haar. Ik geloof dat alles mogelijk is en alles heeft zijn schoonheid. Ik kan je echter wel mijn professionele advies hierover geven.

Bij Moonweaver kunnen we dreadlocks maken vanaf 10 cm haarlengte.

Maar vanaf 10 cm tot halflang/schouderlengte haar is het aanbevolen om extensions te overwegen. Dit vergemakkelijkt het groei- en verviltproces van je dreads.

Extensions kunnen worden gemaakt vanaf 10 cm haarlengte, maar houd er rekening mee dat ze vaak snel kunnen uitvallen. Dit is haalbaar als je regelmatig terugkomt voor onderhoud of ze zelf regelmatig bijwerkt. Voor extensions raad ik meestal minstens 15 cm aan; op die manier heb je wat meer overlap en blijven ze wat steviger zitten.

Bij haarlengtes tussen 10 cm en schouderlengte kan het soms ook verstandig zijn om te wachten tot het haar tot schouderlengte groeit, omdat ze aanvankelijk sneller loskomen en dan vaker moeten worden bijgewerkt. Sommige mensen willen echter echt doorzetten en komen dan gewoon wat vaker terug in het begin voor bijwerken. Of je kunt ervoor kiezen om zonder extensions te beginnen om kosten voor extensionhaar te besparen, of uit overtuiging.

Hoe zit het met het wassen van dreadlocks?

Sommige mensen vragen zich af of je dreadlocks kunt wassen. Allereerst, uiteraard en bovenal, is dit een persoonlijke keuze. Sommige mensen kiezen er bewust voor om hun dreadlocks niet te wassen vanwege hun eigen persoonlijke overtuigingen.

Dit gezegd hebbende, wil ik benadrukken dat je ze natuurlijk kunt wassen! Naar mijn mening, gebaseerd op mijn eigen ervaringen en het hebben van dreadlocks, zou ik aanraden om ze te wassen met een shampoo die vrij is van chemicaliën en verzachters. Het is vooral belangrijk om je hoofdhuid grondig te wassen en te masseren, en de natuurlijke shampoo over je dreadlocks te laten lopen.

Als je wilt overstappen naar "no-poo", zoals ze dat noemen, doe dan wat onderzoek naar dit onderwerp, want zelfs dan zijn er enkele trucjes en tips, of misschien zelfs wat handige trucjes die je kunt toepassen om je huid gezond te houden.

Mag ik mijn eigen haar gebruiken voor dreadlocks met extensions of verlengstukken?

Ja! Als je de energie van je eigen haar prettig vindt, of haar van een familielid wilt gebruiken, of misschien gewoon wat geld wilt besparen... Dit is een geweldige manier om de natuur te eren en haar te koesteren, of haar van een familielid dat is afgeknipt. Sommige mensen vragen zelfs om wat haar van hun huisdier te mengen...

Het is alleen mogelijk om je eigen haar of dreadlocks toe te voegen als je nog losse haren hebt die je kunt bewaren, al hebt bewaard, of misschien heb je nog wat afgeknipt haar van vroeger.

Als je al een volledig hoofd met dreadlocks hebt, kun je ze verlengen met je eigen dreads (misschien zijn er enkele afgebroken of afgeknipt, in dat geval kunnen ze opnieuw worden toegevoegd...) Het is ook mogelijk om verlengstukken te maken van losse haren die aan je zijn geschonken door een vriend, familielid, of zelfs een huisdier!

Raadpleeg echter altijd eerst een professionele loctician voor advies!

Bewaar je losse haren van je haarborstel en bewaar ze in een droge en schone zak, ergens op een droge, schone en opgeruimde plek.

Sommige mensen hebben hun eigen haar dat ze in het verleden hebben afgeknipt bewaard (houd het droog, netjes en schoon).

Misschien hebben sommige familieleden hun haar kort geknipt en willen ze hun haar doneren. Vraag altijd eerst toestemming aan deze persoon! Het is heel belangrijk om dit met eer en respect te doen. (Houd het droog, netjes en schoon)

Kan ik mijn dreadlocks kleuren en hoe? Welke soort producten kan ik gebruiken?

Natuurlijk, je hebt opties.

Veel mensen met dreadlocks geven de voorkeur aan het gebruik van henna (voor zwart, bruin of rood) omdat het een natuurlijker product is, minder schadelijk is voor je haar en de kleuren van henna erg levendig kunnen zijn.

Je kunt ook een ander verfproduct van jouw keuze kiezen voor een opvallende kleur, bijvoorbeeld.

In dit geval is het verstandig om in gedachten te houden dat wanneer je bleekt of een ontkleuringsproduct gebruikt, dit schade kan veroorzaken aan je dreadlocks of ze zwakker kan maken (zoals altijd het geval is, zelfs met normaal los haar).

Als je je dreadlocks wilt kleuren, houd dan in gedachten dat:

Ongeacht welk product je wilt gebruiken, je meer verpakkingen nodig zult hebben dan wanneer je los haar hebt. Dus bijvoorbeeld, sommige mensen die hun dreads verven, hebben 3 verpakkingen nodig in plaats van 1.

Als je menselijke haarextensies hebt, kun je ze kleuren, maar het kleurresultaat kan anders zijn dan bij je eigen natuurlijke haarkleur. Dus het is een goed idee om een test uit te voeren met een klein stukje van je haar en ook het verlengingshaar.

Zorg ervoor dat je al je decoratie uit je dreadlocks haalt voordat je begint met verven. Als je nep/synthetische haarextensies hebt, kleur ze dan niet!

Terwijl je je dreadlocks verft, kan het gewicht van je dreads zwaarder worden, omdat dreads meer water en haarverf opnemen. Dus let op je nek en houding of laat iemand je helpen ☺️.

Ik raad af om van zwart of donkerbruin naar blond of hoogblond/platina/witte tinten te gaan met je dreadlocks. Dit komt door de voor de hand liggende reden dat het verven van je haar blond en het gebruik van bleekmiddel zeer schadelijk is voor je haar en zeker voor je dreadlocks.

Als je je haarkleur drastisch wilt veranderen van donker naar licht, wordt aanbevolen om dit te doen voordat je dreadlocks hebt en het is altijd beter om dit geleidelijk te doen!

Dit gezegd hebbende, is alles mogelijk! Doe het met overweging en nadenken. Denk aan de staat van je haar/dreadlocks. Zijn ze gezond? Dik? Stevig? Als je al veel haarbreuk opmerkt, overweeg dan om het niet te verven en vraag advies aan je lokale kapper of loctician 🤗!

Hoe lang blijft rode henna in mijn dreadlocks?

Rode henna kan verschillende duurzaamheid hebben, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de henna, de conditie van je haar en hoe je het verzorgt. Over het algemeen blijft rode henna ongeveer 4 tot 6 weken zichtbaar in het haar.

Henna is een natuurlijke kleurstof die zich aan de buitenste laag van het haar hecht. Naarmate je haar groeit en de henna uitgroeit, zal de kleur vervagen. Omdat henna een semi-permanente kleurstof is, zal het geleidelijk vervagen naarmate je je haar wast en blootstelt aan zonlicht.

Om de kleur langer te behouden, zijn er enkele tips die je kunt volgen:

Vermijd het gebruik van agressieve shampoos die sulfaten bevatten, omdat deze de kleur sneller kunnen vervagen.

Was je haar niet te vaak, aangezien frequent wassen kan bijdragen aan het vervagen van de kleur.

Bescherm je haar tegen overmatige blootstelling aan zonlicht, aangezien dit de kleur kan vervagen. Draag bijvoorbeeld een hoed of gebruik haarproducten met UV-bescherming.

Gebruik conditioners en haaroliën om je haar gehydrateerd te houden, aangezien goed gehydrateerd haar de kleur langer kan behouden.

Het is belangrijk op te merken dat de resultaten kunnen variëren, afhankelijk van je individuele haartype en de specifieke henna die je gebruikt. Het is altijd een goed idee om de instructies op de hennaverpakking te volgen en eventuele aanvullende informatie van de fabrikant te raadplegen voor de beste resultaten.

Kan ik mijn dreadlocks thuis onderhouden?

Ja, het is mogelijk om je dreadlocks thuis te onderhouden.

Er zijn sowieso enkele eenvoudige handelingen die je kan uitvoeren om je dreadlocks minimaal te onderhouden zoals:

Je dreadlocks aan de wortels uit elkaar houden

Je dreads palmrollen & fingertip rollen

Was je dreadlocks met bio-organische zeep / dreadlockzeep volgens de wasvoorschriften, spoel steeds grondig na, droog je dreadlocks goed.

Dit staat allemaal uitgebreid omschreven in de Moonweaver's natuurlijke dreadlock nazorg gids.


Het is echter belangrijk om te leren hoe je je dreadlocks zelf onderhoud als je ze wil gaan bijwerken met een haaknaald, en dat je leert om dat op een juiste manier te doen.


Het gebruik van een zachte haakmethode wordt bij voorkeur aanbevolen.

Ook als je een vriend(in) laat helpen, dat is geweldig en leuk om te doen, zorg er echter voor dat je weet wat ze met je haar gaan doen. Vraag welke techniek ze gebruiken. De beste manier is om een zachte haakmethode te gebruiken.


Wil je graag een online cursus aangeboden door Seienstyle volgen over hoe je je dreadlocks thuis kunt onderhouden klik dan op onderstaande link;

https://www.seienstyle.com/a/10937/Zqk7omVf


Met de juiste kennis en technieken kun je je dreadlocks thuis goed onderhouden en ervoor zorgen dat ze er op hun best uitzien.


In deze video zie je ook een voorbeeld van een zachte haakmethode en hoe je je dreadlocks zef kan bijwerken met een haaknaald.

https://m.youtube.com/watch?v=NkNabeoR0Ok&pp=ygUYaG93IGkgbWFpbnRhaW4gbXkgZHJlYWRz


Het kan vermoeiend zijn om met je armen omhoog te werken, zeker bij roots onderhoud. Vraag dan hulp of boek een afspraak voor roots onderhoud bij Moonweaver, we helpen je graag verder!

MOONWEAVER

Zottegemstraat 17

9688 Schorisse

BELGIË

MOONWEAVER

Over

Diensten

Shop

Promoties

HULP

FAQ's

Community

by Moonweaver copyright 2023

CONTACT

 • (123) XXX-XXX
 • esther@moonweaver.be